אולמות אירועים
איכות האוכל, המבחר ותצורת ההגשה באולמות אירועים הם חלק ממה שממתג את האולם ואחראי על המוניטין שלו, הנולד באמצעות ביקורות האורחים. אולמות האירועים כיום אינם מסתפקים עוד ברבע העוף המסורתי ובבורקס פטריות, כי אם מקפידים על יצירת תפריטים עשירים במנות ייחודיות, חומרי גלם טריים ואיכותיים ומבחר של מנות, החל מבר הפתיחה העשיר ועד לקינוחים המפנקים.
מה שגוזל זמן רב מן העובדים ומצריך ניהול ותפעול תמידי הוא הכנת הסלטים, לכל ארוחה ולכל אירוע. באולמות אירועים נהוג לשלב בין מבחר רב של סלטים מבושלים לסלטים טריים, ממרחים משובחים (טחינה, חומוס וכדומה) ומטבלים עשירים בטעמם. על מנת לחסוך את ההתעסקות וזמן העבודה הרב המושקע בהכנת הסלטים בוחרים רבים מבעלי אולמות האירועים להתקשר עם חברה לשיווק סלטים איכותיים בטעמים ביתיים, ולהזמין סלטים על פי תפריט של כל אירוע.
שולחן עשיר בסלטים הוא שולחן ססגוני ומושך את העין, מצטלם היטב ונחרט בזיכרון האורחים, וסלטים עשירים וטעימים מושכים את האורחים וערבים לחך, מה שכבר בתחילת הארוחה והאירוע ממתג את המקום ומוסיף למוניטין שלו.
חשוב להעניק מגוון רחב של סלטים, תוך שילוב בין טעמים וסגנונות, בהתאמה לאופי האירוע ולאורחים. חשוב גם לעבוד עם ספקים המציעים סלטים משובחים, בהכנה ביתית ובכמויות גדולות, מה שמאפשר הן שליטה במחירים והן התמחות ואיכות, הבאות לידי ביטוי בטעמים ובטריות.
חברת סלטי ראובני פועלת בשוק האירועים והמסעדות בישראל, אל מול לקוחות רבים, אולמות וגני אירועים, מסעדות, מפעלים וחדרי אוכל. סלטי ראובני משווקים סלטי איכות מעולים מבית יצרנים מוכרים ואיכותיים, מבחר עצום של סלטים מכל הסוגים המוכנים מירקות טריים וחומרי גלם מעולים, על ידי שפים מנוסים, ונארזים באופן קפדני תוך שמירה על הטריות, הטעם והאיכות.