ישיבות וכוללים
בישיבות ובכוללים פועלים חדרי אוכל מקומיים אשר נועדו להזין את תלמידי הישיבות בשלוש ארוחות מזינות ביום, בכפוף להנחיות משרד הבריאות והנהלת הישיבה עצמה. הטבחים עובדים שעות ארוכות במטרה להנפיק ארוחות איכותיות לעשרות ומאות הסועדים, מספר פעמים ביום, וכפופים לאילוצי כוח אדם ולאילוצי תקציב.
התפריט משלב בין כל אבות המזון בארוחות המכילות מנה עיקרית בשרית או צמחונית, תופסות חמות וסלטים, לצד לחם טרי, ממרחים ולעתים גם מרק.
טבחים במטבחים של ישיבות וכוללים כמו גם בחדרי אוכל אחרים מצאו כי העיסוק בהכנת סלטים לארוחות גוזל זמן רב כמו גם תכנון מוקדם בהזמנה ורכישה של חומרי גלם טריים, ובתכנון נכון בחרו להוריד את נטל הכנת הסלטים והממרחים מצוות העובדים במטבח באמצעות הזמנת סלטים מחברה משווקת.
הזמנת סלטים בעלי הכשרות המתאימה כמובן, המשתלבים בתפריט הכולל או הישיבה מאפשרת יצירת מגוון רחב יותר של סלטים, הגשת סלטים טריים ומבושלים והתאמה למגוון סגנונות בישול וארוחות. הזמנת הסלטים מתבצעת באופן קבוע או ארעי על פי צורך, תוך תכנון של התפריט השבועי לצד התפריט המיועד לסוף השבוע לארוחת ערב שישי ולארוחת צהרי השבת- שהן מטבען ארוחות עשירות ומושקעות יותר.
בהזמנת הסלטים נחסך מן הטבחים לא רק הצורך בחיתוך, בישול, ערבוב והכנת הסלטים, אם כי גם בהשגחה המחמירה הנדרשת בטיפול בירקות לצרכי כשרות. ניתן להזמין סלטים איכותיים וטעימים בכל רמות ההכשר הקיימות.
סלטי ראובני מובילים את שוק המזון בישראל, באמצעות שיווק מפוקח ומבוקר של סלטי איכות, מרקים, רטבים וממרחים לחדרי אוכל קיבוציים, חדרי אוכל במפעלים, ישיבות וכוללים, פנימיות ובתי הארחה, אולמות אירועים, מסעדות ועסקי קייטרינג. סלטי ראובני משווקים סלטים משובחים וטעימים אשר הופכים כל ארוחה לעשירה וחווייתית, תוך מתן שירות מעולה במחירים נוחים והוגנים.