מסעדות
מסעדות בישראל עושות מאמצים רבים ליצירת בידול ויתרונות בשוק תחרותי, להעניק לאורחים תחושה שלחוויה קולינרית יוצאת דופן לצד שפע ולשלב בין מנות דגל איכותיות למנות משלימות.
על מנת להגיע לנוסחה האופטימלית בהיבט של ניצול כוח האדם העומד לרשות מסעדה לצד הענקת תפריט עשיר ושולחנות עשירים במבחר מנות וסגנונות, במסעדות רבות בחרו להוציא את תחום הסלטים המוגשים על ידם למיקור חוץ, באמצעות ספק קבוע של סלטים טריים ואיכותיים.
מסעדות בשר, מסעדות מזרחיות, מסעדות למזון מהיר ואחרות בוחרות למתג את עצמן באמצעות שולחנות סועדים מלאים בסלטים טריים ומבושלים, עשירים בירקות ומושקעים, או לחילופין יצירת בר סלטים פתוח לטובת הסועדים.
הזמנה של סלטים מספק חיצוני על פני הכנה של סלטים במטבח המסעדה זוכה ליתרונות במספר היבטים:
מבחר- הזמנה מספק מאפשרת יצירת מגוון רחב יותר ועושר של סלטים, בכמויות ובמשקל התואם את צריכת המסעדה, בהזמנה קבועה או משתנה בהתאם לצורך.
איכות- בזכות התמחות של חברות הסלטים בתחומם ניתן להזמין סלטי איכות בטעמים עשירים וערבים לחך, באיכות גבוהה המבושלים ומוכנים תחת פיקוח ובקרה בסטנדרטים מחמירים. מסעדות ובתי קפה משקיעות את הזמן והמשאבים במנות הדגל המאפיינות את המקום ומשלבות סלטים על פי דרישה.
עלויות- הכנה של סלטים גוזלת זמן עבודה רב, לצד שימוש בחומרי גלם איכותיים במטרה לייצר סלטים מובחרים. רכישה של הסלטים בכמויות התואמות את הצורך תביא לחיסכון משמעותי בזמן העבודה ובכוח האדם, כמו גם ברכישת חומרי הגלם.
סלטי ראובני מציעים למסעדות ולעסקים בתחום המזון מגוון רחב של סלטי איכות מבית יצרנים מובילים, בניהם סלטי שמיר, סלטי מונטה קרלו וסלטי גן. כל הסלטים כשרים (ישנם מספר סוגי כשרות לבחירה), איכותיים ומעולים, ומשתלבים באופן מושלם בתפריט ועל גבי שולחן הסועדים, בכל מסעדה.