חדרי אוכל בקיבוצים ומושבים

למרות השינויים הרבים שעברו הקיבוצים, חדרי האוכל בקיבוצים עדיין מהווים את מקום המפגש החברתי ולב הקיבוץ, ומציעים ארוחות עשירות ומגוונות לחברים.  חדרי האוכל בקיבוצים ובמושבים משרתים הן את תושבי הקיבוץ (על פי הסדרים מקומיים) והן עובדים במפעלים, בחקלאות ובתעשייה המקומית.

ניהול חדר אוכל מצריך מיצוי וייעול של כוח האדם, לצד ניהול תקציב, וזאת בכפוף לסטנדרטים והנחיות הנוגעים לתפריט ולאספקת המזון, לטריות, ליצירת ארוחות המשלבות בין מזון משביע ומזין לבריאות.

חדרי האוכל מציעים לרוב מנה בשרית או צמחונית לצד תוספות: פחמימות וירקות מבושלים, מנת מרק ובר סלטים. במרבית חדרי האוכל בחרו להוציא את הכנת הסלטים מידי העובדים, מתוך ההבנה כי הכנה של מבחר גדול של סלטים טריים ומבושלים גוזל זמן רב מן העובדים, וכי כלכלי ונכון יותר לרכוש ולהזמין סלטים מחברות המשווקות סלטים לחדרי אוכל ולעסקים בתחום המזון.

בבחירה של סלטים לליווי ארוחות צהריים וארוחות ערב מומלץ להציע מגוון רחב של סלטים לסועדים, המשלבים סגנונות וטעמים שונים, וכמובן בהתאם לאופי האוכלוסייה. חשוב לשלב בין סלטים טריים לסלטים מבושלים, כמו גם לכלול ממרחים איכותיים בעלי ערכים תזונתיים גבוהים.

מנה נוספת הניתנת להזמנה במסגרת קבועה היא מרקים, כאשר חדרי אוכל נוהגים להציע לפחות סוג אחד של מרק מדי יום, בתוך דגש על מרקים עשירים בירקות ובקטניות.

סלטי ראובני מחזיקים בניסיון רב שנים ובלקוחות רבים בפריסה ארצית, הנהנים מדי יום ממרקים מבושלים חמים ומבחר עצום של סלטים איכותיים וטעימים, לטובת חדרי אוכל בקיבוצים, במושבים ובמפעלים, מסעדות, דוכני מזון מהיר ועסקים רבים נוספים בתחום המזון. סלטי ראובני מציעים מוצרים כשרים, איכותיים, העומדים בסטנדרטיים מחמירים, הן ברמת האיכות והטעם והן ברמת הערכים התזונתיים והבריאות.

יצירת קשר

    צרו קשר בטלפון: 052-2300499 או באמצעות הטופס המקוון


    כל הזכויות שמורות לסלטי ראובני
    Share on Facebook